Response

7 ugers forløb hos Tinnie

En sygemelding med stress satte mig i forbindelse med Tinnie. Stress-symptomerne buldrede rundt i kroppen på mig, jeg var frustreret, bange, ked af det – ja i det hele taget havde jeg det ad pommern til. Når jeg nu ser tilbage på dengang, så var mit møde med Tinnie, og hendes behandling af mig, et vendepunkt. Den første behandling jeg fik, var kranio-sakral terapi og den satte skub i så mange ting i mig, at jeg kort tid efter aftalte at følge et 7-ugers forløb, som er en kombination af kranio-sakral og healing. Det er svært at forklare, hvad det præcis er, der sker. Kroppen stritter, reagerer, bliver træt, men langsomt og sikkert fik jeg det bedre, jeg blev stærkere, mere modstandsdygtig, fik mere energi, og fandt mig selv igen. I dag, et halvt år senere er jeg raskmeldt. Jeg er sikker på, at Tinnies behandling har været med til at speede min helingsproces op og kan varmt anbefale andre et besøg hos dygtige og dejlige Tinnie i Svendborg

Helle Bay Andersen
Sekretær for afdelingsledelsen
Børne og Ungdomspsykiatri Odense

Hej Tinnie

Hermed som lovet

Jeg har haft ondt i lænden dagligt de sidste 20 år. Efter første behandling var smerterne væk.Jeg får stadig ondt ved bestemte bevægelser,men nu går smerterne væk efter kort tid.Samtidig kunne jeg ikke holde ud at ligge længe i sengen,det er ikke længere noget problem. Ole

Jeg havde problemer med knæ og hofte der sommetider sagde “knæk” og gav smerter og bevægelseproblemer,efter 3 behandlinger var smerterne forsvundet og en sjælden gang har jeg lidt smerter,men slet ikke som før. Tove

Kh.Ole &Tove

Hej Tinnie

Det er Julie Søvrup der skriver, jeg fik behandlinger hos dig og jeg har tænkt på at skrive til dig i lang tid nu og jeg synes du skal vide hvor stor en forskel du har gjort for mig. Du har hjulpet mig som ingen andre har gjort det før. Ikke kun med behandlingerne, men også med de samtaler vi havde. Du fik mig til at føle mig som noget helt unik og som om jeg var det mest fantastiske i hele verden. Selvom hverdagen stadig kan være hård, så føles de dårlige dage ikke lige så lange som de engang gjorde – når jeg ser tilbage på hvordan jeg havde det. Og når jeg har en dårlig dag, tænker jeg på hvordan jeg havde det før jeg var hos dig og på noget helt specielt som du sagde til mig: at jeg ikke ville kende lyset hvis jeg ikke kendte mørket……

Jeg er dig virkelig taknemmelig og jeg synes du skal vide at du er virkelig god til det du laver.

Venlig hilsen

Julie Søvrup

Forløb fra Lone L. S. Svendborg

Jeg har igennem flere år lidt af hovedpine og har prøvet alverdens ting, massage, fysioterapi, fitness m.m. Intet har hjulpet – hovedpinen vendte altid tilbage.Det har været sådan, at jeg er vågnet mellem kl. 2 og 4 om natten med en dundrende hovedpine. Det kunne i mange år klares nogenlunde med codimagnyl og senere et par Treo hver nat. Men disse piller er meget hårde ved maveslimhinden, og jeg endte med et mavesår. Hvad skulle jeg så?? Ingen medicin kunne tage smerterne, så jeg var næsten desperat over ikke at få sovet. Jeg havde læst om Kranio Sacral Terapi – meeen mon det dog kunne hjælpe. Nå men noget måtte ske, så jeg fik en tid hos Tinnie, som sagde, at det skulle hun nok få kureret. Jeg op første gang til en times behandling med aftale om at komme igen fredagen efter. Desværre ændrede behandlingen intet. Samme som altid, vågende ved 3 tiden med slem hovepine og ingen medicin til at afhjælpe, slemt. Jeg fik en times behandling fredagen efter og tænkte, det hjælper sikkert ikke.

Det gjorde det heller ikke de første dage, men – natten til torsdag, og hele torsdagen i okt. – ingen smerter. Skøøønt. Så blev det igen fredag og ny behandling – ingen forandring hele ugen, stadig vågen om natten.

Men torsdag, fredag og lørdag efter behandlingen havde jeg det fint. Jeg fortsatte med at komme til behandling hos Tinnie og har i alt fået 6 beh.- det er gået op og ned – med et par gode dage hver uge, hvilket jo er fremskridt. Efterhånden gik der længere tid imellem anfaldene og jeg har været smertefri  i mange mdr. nu, så det er helt fantastisk.

Marianne 69 år

Jeg kontaktede Tinnie T. Terkelsen pga. jeg var meget langt nede, kunne ikke sove, nedtrykt, traumer, depression og ingen energi.

Jeg har mistet et barnebarn i år 2000 pga. kræft og var ved at miste et mere i 2014,

Som heldigvis har det godt i dag. Dette kommer op til overfladen når jeg har det dårligt. Jeg har haft mange smerter i hele min krop pga. muskelgigt, jeg kunne ikke se hvordan jeg skulle komme igennem julen, min familie var meget bekymret, de har aldrig set mig sådan, derfor søgte jeg hjælp. Allerede efter første behandling følte jeg mig meget lettet, som om jeg havde tabt 5 kg, og så mere lyst på tingene, samtidig mere energi. Min familie kunne mærke forandringen, de sagde at jeg så glad ud.  Efter 3 behandlinger havde jeg det rigtig godt og var glad. Julen smuttede som en leg uden stress, jeg er meget forundret over at jeg reagerede så hurtigt på behandlingen. I dag har jeg det rigtig godt er også begyndt at sove bedre om natten.

Kære Tinnie

Hermed et par ord som aftalt med tak for god behandling.

Efter tre behandlinger hos Tinnie er jeg endelig fri for mine smerter i kæber, nakke og i højre øre. Jeg har længe følt en trykken over øjnene men den er også forsvundet. Mine smerter i lænd og skulder kan stadig dukke op men slet ikke i samme grad som tidligere.

Jeg har følt mig taget rigtig godt imod. Tinnies ro og omsorgsfuldhed gør at man føler sig godt tilpas og i trygge hænder. Tak.

Med venlig hilsen Conny

Hej Tinnie

En hilsen fra mig, om hvorfor jeg valgte dig som behandler og hvorfor jeg havde brug for behandling.

Jeg viste ikke hvad jeg gik ind til i behandlingen, men jeg er glad for resultatet.

Jeg fik stress og det endte med en blodprop i hjertet. Et angstanfald sætte mig i forbindelse med Tinnie, mit indre rystede hele tiden og jeg var bange på min arbejdsplads. Behandlingen hjalp mig og der kom ro på mit indre. Jeg følte mig  opkvikket efter behandlingen og senere på dagen blev jeg meget træt. Min ryg bliver meget øm også. Mit humør fik det bedre og i kraft af roen i mit indre, bliver jeg bedre i stand til at tackle virkeligheden. Der er en følger ved angsten som forsvandt undervejs og jeg har ikke siden haft et angstanfald.

Det har for kun været en positiv oplevelse og udvikling og vil varmt anbefale at prøve denne behandling.

Tina Mehl Hansen 51 år

Hej Tinnie

Jeg vil lige fortælle hvordan det er gået. 7 ugers behandlingen har gjort en stor forskel.

Før jeg var hos dig havde jeg mange bihule og lungebetændelser. Det havde stået på i ca 4 år. Jeg hostede meget, og mine negle blev grønne i kanten og flere af dem fladt af. I den periode havde jeg fået ca. 28 antibiotikakure startende med almindelige 10 dages kure, men 20 dages kure fra lungelægen og de fleste 30 dages på 1,5 x normal dosis, fra Rigshospitalet. Prøvede også 2 måneder på piller samtidig med drop i 14 dage og opløst antibiotika til at skylle bihulerne med. Fik også en Cas-Fess operation af bihulerne. Alt sammen uden den store vedvarende effekt. Efter den store antibiotikakur gik der ca en måned, så fik jeg en ny lungebetændelse. Det virkede til at mit immunforsvar ikke virkede ordenligt. Men Rigshospitalet kunne ikke finde noget galt med det.  Så fik jeg anbefalet dig. Kørte fra Glostrup til Fyn 7 gange, fordi jeg kunne mærke i kroppen at der skete noget godt. Kunne også se forskellen på de tidligere grønne klumper, som jeg normalt hostede op, de skiftede farve til hvidlige. Lige som når jeg var på antibiotika kur. Bare uden medicin. Denne gang var det dig der fik kroppen til at bekæmpe sygdommen i min krop. Det første stykke tid efter at jeg havde været hos dig, fik jeg stadig en del lungebetændelser.

Men i modsætning til tidligere så reagerede min krop og tog kampen op. Så det var ikke nødvendigt at tage antibiotika.

I modsætning til tidligere så fik jeg også feber, når jeg fik lungebetændelse. Men de trak ikke ud i så lang tid som tidligere.

Efter nogle måneder blev kroppen bedre til det, og jeg hostede mindre og mindre. Nu efter næsten et år så hoster jeg næsten aldrig mere. Mine negle er blevet helt normale og pæne. Og det har stadig ikke været nødvendigt at tage antibiotika. Så tak for hjælpen.

Mvh. Jesper Nielsen.

Spejder lederen fra Glostrup

I november 2015 måtte jeg grædende lade mig sygemelde fra mit arbejde grundet stress. Igennem alt, alt for længe havde jeg været max presset og hele min krop skreg og var i højeste alarmberedskab.

Jeg blev anbefalet Kranio Sakral Terapi fordi det efter sigende skulle få mine nervebaner til at falde til ro, så jeg kunne opnå en bedre søvnkvalitet

Det var hér jeg første gang stiftede bekendtskab med Tinnie Terkelsen. Hun spottede hurtigt efter første behandling, at jeg havde brug for ikke kun Kranio Sakral, men også healing, for at få hele mit system til at falde til ro igen. Jeg startede i et såkaldt 7 ugers TWM forløb. Og da jeg var så medtaget, så lå jeg bare på briksen, og lod ting ske. Og det skal jeg love for at der gjorde.

To dage efter min første behandling reagerede jeg prompte rent fysisk, og hævede op som en Michelin dame.  Desuden tissede jeg konstant. Tinnie grinede og sagde: ”fint nu har vi trukket bundproppen – det er alt skidtet der er på vej ud”!

Herefter fulgte 7 ugers TWM forløb med Kranio Sakral og healing i samme konsultation.

For at gøre en lang historie kort, så gik jeg på få uger til at være ”jaget vildt” i egen krop, til at få en kontrol og selvindsigt som jeg aldrig har haft før. Rolig og kontrolleret vejrtrækning, sunde, selvbeherskende  tanker, en ”voksen” eftertænksomhed, og styrke som jeg ikke havde troet mulig.

Som bonus har jeg fysisk fået styr på en ryg og nakke som altid skulle masseres og knækkes, og daglig hovedpine. Det er VÆK, som i HELT væk.

Havde jeg læst om dette forløb havde jeg med garanti ikke købt det, fordi det lyder for godt til at være sandt. Men jeg må inderligt anbefale denne behandlingsform til DIG, der lider af fysiske/psykiske skavanker, som går og mistrives af den ene eller anden grund. Også DIG, som ikke tror på dette hokus pokus.

Tro mig: Det virker! Jeg har aldrig, aldrig haft det bedre end nu. Jeg er SÅ taknemmelig.

Hilsen Dorte Odense

Jeg hedder Stine og er 37 år gammel. Jeg bor sammen med min mand og vores to drenge på 5 og 8 år. Jeg har haft et liv præget af negative tanker og dårligt selvværd. Jeg startede hos Tinnie, da jeg de sidste 4-5 år har været sygemeldt pga. Stress-belastning, depression og angst, med mange fysiske og psykiske symptomer. Jeg havde ondt i kæberne, hovedpine, ondt i lænden, hjertebanken, indre uro, vredesudbrud, intet psykisk overskud, træt, ingen energi, forstoppet, dårlig søvn, overfladisk vejrtrækning, negative tanker, tankemylder, dårligt selvværd m.m.

Listen var lang og jeg var lige begyndt på nogle beroligende piller ved min psykiater, som jeg kunne tage efter behov om dagen og til natten. Jeg troede ikke at jeg kunne have det anderledes, jeg var ked af det, trist og negativ. Jeg troede ikke noget kunne hjælpe, troede bare mit-vores liv skulle være sådan. Jeg havde affundet mig med situationen – Indtil jeg mødte Tinnie første gang. Hun gav mig håbet for fremtiden tilbage.

Jeg startede ved Tinnie med 3 kranio-sakral behandlinger, og allerede efter 1. gang mærkede jeg en stor forandring. Jeg begyndte at mærke en helt ny afslappende fornemmelse i kroppen, min indre uro var væk. Min hjertebanken forsvandt og jeg kunne trække vejret dybt igen. Jeg lagde mine beroligende piller, til dagtimerne, væk. Jeg begyndte herefter på TWM – 7 ugers behandlingen, fordi jeg kunne se et håb og et lys, tænk hvis jeg kunne få det endnu bedre- tænk hvis jeg kunne slippe noget af min fortid, noget af alt det som jeg har båret i min rygsæk i mange år.

Jeg havde bump på vejen, jeg havde dage hvor jeg havde det som jeg havde haft det inden jeg mødte Tinnie, men der kom flere og flere gode dage. Jeg oplevede også at vågne en morgen med hævede øjenlåg, vildt trykken i hoved og være meget træt. Min krop arbejdede på højtryk og den reagerede helt af sig selv. Jeg skulle bare være der – i nuet – og tage imod og mærke. Jeg fik mere og mere tålmodighed, energi, overskud, kunne begynde at overskue små ting i hverdagen. Min hovedpine og mine spændinger i kæberne, samt smerterne i lænden forsvandt også. Jeg fik mere og mere mod på livet, lysten og energien begyndte at vende tilbage. Lysten til at leve det liv som jeg har drømt om. Det liv hvor jeg får sat grænser på en sund og god måde, Får sagt fra og dermed også passet på mig selv.

Tinnie er god til at give en peptalk – give mig modet og håbet tilbage, når jeg har haft de lidt svære dage. Hun er god til at minde mig om, hvor godt jeg har fået det- hvor langt jeg er nået, siden den første gang vi så hinanden.

Jeg er så taknemmelig for, at jeg mødte Tinnie i det rette øjeblik – da jeg var klar, klar til forandringer. Hun er blevet uundværlig, både for mig, men også for min familie. Hun har givet mig håbet tilbage- nu har jeg en fremtid i sigte – og den er lys.

Stine

http://www.growingtrees.dk/