TWM Healing

TWM Healing System betyder:

Touch (Berøring)

Words (Ord)

Music (Musik)

Musikken til CD ”Invisible Hands” (Usynlige hænder) er lavet i samarbejde med musikeren og komponisten Jan Olsen. Teksten er skrevet og indtalt af Ebbe Frøsig.

TWM healing kan benyttes som en enkel behandling eller som et behandlingsforløb på 7 behandlinger over f.eks 7 uger.
Vælges en enkel behandling skal der gå 30 dage inden TWM healing må foretages igen.
Healing kan anvendes med stor succes hos alle som har personlige problemer som f.eks dårlig selvværdsfølelse, angst, frygt, parforholdsproblemer eller psykosomatisk lidelser som maveproblemer, hovedpine eller spændinger af forskellig oprindelse. Healing skaber balance, som gør at ubalancen kan blive tydeliggjort. Det betyder at ubalancen kan blive frigjort og løst på den enkeltes præmisser. Der kan vælges en enkel behandling eller en 7 ugers behandling hvor TWM healingscd’er skal høres 2 dage før den næste behandling.
Typisk reaktions mønster fra uge til uge:

1. behandling: Klienten føler sig ofte lidt roligere, har mere energi og sover bedre.

2. behandling: Det kan gå frem, gå tilbage, til højre og til venstre. En dag er god, den næste mindre god.

3. behandling: Udrensningen går i gang, det der har været gemt væk i årevis kommer nu til fuld udfoldelse, raseri, sorg, tårer, irritation, vrede etc. Alle får klar besked og det vil være kendetegnende for en healingsklient at han/hun melder hurtigt ud, men på en naturlig måde.

4. behandling: Nu sker den psykiske energipåfyldning men her kræver kroppen sin ret. Klienten bliver træt/slap men rent psykisk har klienten det bedre.

5. behandling: rustet og klar til at tackle livet. Beslutninger bliver taget på en naturlig måde, som ofte viser sig. Klienten kommer ”op og stå” og vil nu føle sig bedre at være den rigtige beslutning for klienten og omgivelserne.

6. og 7. behandling: Nu stabilisere klienten.
En serie TWM-behandlinger holder i meget lang tid og skulle der, efter en lang periode være brug for at blive ”rettet til”, er en eller to behandlinger som regel nok til at få stabiliseret krop og sjæl igen.

Pris for en enkelt behandling kr. 450,00 (inkl. moms)

Pris for en 7 ugers behandling kr. 2.700,00 (inkl. moms) samt cd eller lydfil

Til hver behandling bliver der afsat 45 min. – 60 min.

En 7 ugers healingsforløb kan forenes med Kranio Sakral Terapi behandling, så klient får begge behandlinger i alle 7 uger  i alt 14 behandlinger. 

Afsat behandlingstid ca. 60-80 min. og der betales ved første behandling for hele forløbet.

Er forløbet påbegyndt, vil der ikke ske refundering ved evt. stop af forløbet fra klientens side.

Pris for dette TWM-KST  mix  kr.  4.900,00.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *